Constellations: Viewing Experiment 1

Drawing installation realized at Vermont Studio Center, January 2016.

Viewers peer through binoculars at solid black forms on the ceiling and adjoining walls. The forms present themselves as negative spaces in between clouds, and are populated with myriad tiny white dots. Seen through the magnifying tool, each of the dots is revealed to contain a unique drawing. A new set of spatial relationships and narratives is discovered.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s